Sabinas höjdarfall

Var på Borlänge musikteater i fredags och såg denna originalmusikal av Camilla Sörman och Dan Hedmark.

Jag säger då det! Skynda er och skaffa biljetter och se den!!!!!! Jag har varit på några jättebra föreställningar där förut, bl a A Slice of Saturday Night för två år sen, där Helena var med och dansade. 

Nu har entusiasterna och eldsjälarna som lockar fram proffs ur amatörer överträffat sig själva. En levande orkester med en blandning av elinstrument och klassiska serverar låt efter kanonbra låt med stor musikalisk spännvidd, och till det ett gäng aktörer på scenen som sjunger och dansar som om dom aldrig gjort annat, fast flera är debutanter. Varning för gåshud i flera solo- och körsångspartier!

Några bilder fick man inte ta under föreställningen, men gå till musikteaterns hemsida och klicka på logotypen Sabinas fall uppe till vänster. Där finns bilder och en massa info.

Det är fantastiskt att man gör en så stor och lyckad satsning på en helt ny, okänd musikal. Hoppas att det kommer massor av publik och fyller bänkarna alla återstående föreställningar -det är dom värda!  Och hoppas det kommer mer framöver från dom unga skaparna av den här musikalen!

Och Johannes - du är den mest lysande tönt jag sett på scen! Men du borde få chansen att spela hunk nästa gång, som lite motvikt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0