Äventyrsfilmer....

...kan man kalla det som kom på några skivor från Nya Zeeland häromdagen, från Helena förstås. Hon hoppar och står i så det hisnar.

Efter hjälp från Håkan med att konvertera ner filmformatet från DVD till DivX som passar för uppladdning till You Tube, kan vi härmed presentera

Skydiving vid Lake Taupo på Nordön   13 maj 2007

Bungyjump i närheten av Queenstown på Sydön   23 maj 2007

Hon har berättat om detta på sin blogg, och hoppades där att jag skulle kunna fixa ut filmerna på nätet. Nu finns dom där. Hon kommer säkert att länka till dom själv också.

Förutom detta fick vi bilder från grottklättring och forspaddling, och en väldig massa bilder hon tagit själv. Jättespännande att titta på!

För övrigt har det blivit sommarväder i Sverige efter en bedrövlig period med gråväder. Idag har vi städat verandan grundligt. Det var välbehövligt. Nu återstår de igenvuxna grusgångarna ute. Och att börja med matrumsrenoveringen....   I väntan på det kommer här en bild från vår oklippta gräsmatta förra veckan, på en humla som gillar maskrosor.

Bumbelbee at dandelion
Nu ska jag fixa ut Helenas foton från äventyren på Nya Zeeland till hennes album hos Telia. Hon kommer säkert snart att länka dit också från sin blogg.

Peter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0