Thank Church it is Friday

Detta var utan tvekan den mest välbesökta kyrka jag varit in i. Dessutom hade man utökat förplägnadssortimentet långt utöver oblater och nattvardsvin.

Vi började nere i en krypta som fått en lätt ansiktslyftning till nattklubb med bar etc.

Church night club
Själva restaurangen var sen i stora huvudskeppet, där man behållt orgel och glasmålade fönster men i övrigt dukat upp med serveringsmöjligheter, även uppe på läktaren där vi satt. 

The Church
The church, Dublin
The Church, Dublin
Jag åkte till Irland utan stora förväntningar på maten. Dessa förväntningar har överträffats skyhögt. Förrätten med chevre-ost på crostini var utomordentlig.

Starter with goat cheese
Och huvudrätten med kyckling på örtkryddad potatisgratäng var inte sämre den.

Så det blev en lång och njutbar sittning. Framåt midnatt begav sig konferensdelegaterna till puben Cassidy i närheten av hotellet. Levande musik, som dock hade en volym långt över mina gamla örons smärtgräns (bokstavligen!), så jag fick skynda mig ut därifrån. Lite synd kanske, men annars hade jag inte orkat upp och skriva det här i tidiga morgonen.

Lördagen ska enligt programmet bjuda på stadsvandring, besök hos Jameson (vem det nu är) och en kvällsutflykt med middag och pubshow utanför stan. Låter fullmatat. Men vädret verkar skapligt. Dvs det regnar inte. 

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0